Max: Latijn- moderne talen

Mocht ik zeggen dat ik nog dagelijks Latijn spreek of in mijn vrije tijd algebra vraagstukken ontleed, zou ik liegen. Toch voorzag Atheneum Asse Vijverbeek mij van een meer dan degelijke secundaire opleiding, met de richting Latijn – Moderne Talen als een sterke taalkundige fond, die vandaag nog steeds zijn nut bewijst. Verder was Vijverbeek voornamelijk de aandrijver voor het ontwikkelen van buitenschoolse interesses en passies, die zich dan voornamelijk afspeelden in de buurt van fuifzaal ’t Smis (R.I.P.). Muziek en organiseren van evenementen waren nooit veraf, wat ertoe leidde dat ik later Muziekmanagement ging studeren in Hasselt. Na vele jaren van omzwervingen en het uitoefenen van verschillende functies in de muziekindustrie, ben ik vandaag actief als Communicatie Manager bij Ancienne Belgique in Brussel. Een job waar ik kan/mag uitoefenen wat ik essentieel het liefste doe: mensen samenbrengen. Max Gadeyne – afgestudeerd juni 2007.